torsdag den 21. juni 2012

SPAGHETTI MED QUORNSOVS




Min kæreste og jeg er begge vegetarer. Det betyder for god ordens skyld, at vi af etiske og miljømæssige grunde har fravalgt kød. Det betyder samtidig ikke, at vi dermed ikke kan lide kød. Næh nej. Derfor er det jo fantastisk at et produkt som Quorn findes, så vi rigtig kan snyde os selv til at tro, at vi spiser en god gammeldags omgang spaghetti med kødsovs. Mums. Udover at det faktisk smager rigtig meget som kød, er det også fantastisk sundt og har samtidig det proteinindhold, man som vegetar har brug for.
Hvis I selv skulle have lyst til at prøve kræfter med snyde-kødsovsen, smider jeg lige opskriften op også.

Til en stor portion har jeg brugt:
1 pose Quorn fars (300 gr.)
3 dåser hakkede tomater
2 løg
3 fed hvidløg
4-5 laurbærblade (alt efter hvor vild man er med dem)
5 spsk rødvinseddike
1 chili
1 grøntsagsboullionterning
1-2 spsk honning eller sukker
Grøntsager efter eget valg (jeg brugte lidt gul peber i denne variant)
Olivenolie
Salt og peber

Start med at svitse løgene i olivenolien. Kom Quorn farsen i efter et par minutter og lad svitse med. Kom så hvidløg og rødvinseddike i. Kom derefter de hakkede tomater, laurbærbladene, chilien, grøntsagsboullionen og honningen i og så skal det lige stå og simre. Jeg kommer altid mine grøntsager i et par minutter inden det skal serveres så de stadig beholder lidt af deres sprødhed.

God appetit!

Cecilie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar