tirsdag den 4. september 2012

UGENS MAD

























I dag, på budgetshoppeturen, fandt min veninde dette dejlige "Bag pizza"-sæt, som hun har ledt efter længe. Det var langt under den pris vi havde regnet med og kostede kun 150 kr. for en pizzasten med spade. Billigt!
Da vi bagefter kom hjem til mig besluttede vi os for at afprøve den med det samme. Det blev til lækre pizzaer med sprød bund. Den super høje temperatur i ovnen gør, at pizzaen får lidt farve og alle ved jo: Med farve kommer smag!
Vores fejl i dag var, at vi havde købt en færdig melblanding (i dovenskab) og selvom den mindede lidt om pizzamandens, så var den ikke perfekt. Det er et projekt, der skal udvikles på.

Det blev i alt til 3 store pizzaer og det kan kun betyde én ting; Lækker madpakke i morgen.
Tomatsaucen blandede vi med tomatpuré, friske tomater, hvidløg og krydderier - det kan man selv styre efter temperament og behov. På pizzaen bruge vi skinke på den ene, pepperoni på den anden og den sidste blev en 50/50. På alle tre blandede vi frisk mozzarella og revet ost som topping, og dryssede desuden med oregano.
Det kan anbefales, hvis man ligesom os er dovne og køber en færdig melblanding, at komme ekstra salt i dejen.
Et andet trick er at købe færdig dej ved sin pizzamand, hvis det skal gå lidt ekstra stærkt. De sælger tit en klump dej for 10-15 kr. og så ved man, at pizzaen bliver tæt på pizzeriakvalitet. Vi glæder os til at videreudvikle og måske aflure opskriften fra et pizzeria i nærheden. Bon appetit. Forresten, hvordan kan I bedst lide jeres pizza?

Katrine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar